Joakim Marias

Tjänsteutvecklare

Vilken är din roll på AF IT?
Jag arbetar som tjänsteutvecklare, specifikt med kravställning och förändringsledning i ett projekt. Vidare innehar jag även rollen som verksamhetsspecialist i olika designsprintar i olika produkter.

Vad sporrar dig att gå till jobbet?
Jag sporras av att veta att något nytt och spännande alltid kan hända och att jag får vara med på den resan och påverka samt friheten att få lägga upp mitt eget arbete och skapa flexibilitet och dynamik i min vardag – självledarskap helt enkelt. Framför allt att få vara med och skapa en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare i kärnverksamheten, men även för att förenkla och ska nytta för våra arbetssökande och arbetsgivare som är i behov av Arbetsförmedlingens tjänster.

Varför tycker du att man ska jobba på Arbetsförmedlingen?
Om du vill vara med och direkt påverka 9 000 arbetsförmedlares arbetsmiljö och samtidigt handgriplig skapa nytta för arbetsgivare och arbetssökande så är detta rätt plats för dig. Du kommer att vara med och se hur du i praktiken skapar nytta i människors vardag.

Varför skulle du rekommendera andra att söka sig till AF IT?
Här får du möjligheten att arbeta över gränserna om du är en person som tar för dig. Du får skapa förändring för människor på deras resa till ett arbete och dina insikter och erfarenheter kommer att komma till nytta i hela processen. Det du kommer att arbeta med på AF IT har en direkt påverkan på människors liv. Om du vill göra verklig nytta för människor så är detta verksamheten för dig.

Maila mig gärna så berättar jag mer!

joakim.marias@arbetsformedlingen.se

Fler kollegor